Про створення та організацію роботи навчально-консультаційних пунктів з питань цивільного захисту

Розпорядження міського голови №389р від 16.11.2017. Дата оприлюднення 23.11.2017

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно довимог статті 42 Кодексу цивільного захисту України, пункту 27 Постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2013 №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях», згідно з наказом начальника цивільного захисту (цивільної оборони) Запорізької області – голови обласної державної адміністрації від 06.10.2011 №7 «Про створення, обладнання та забезпечення функціонування консультаційних пунктів з питань цивільного захисту»,з метою проведення інформаційно-просвітницької роботи за місцем проживання та самостійного вивчення загальної програми навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях та інших інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту (далі – ЦЗ), правил пожежної безпеки у побуті та громадських місцях:

1. Районним адміністраціям міської ради в термін до 01.12.2017 визначити окреме приміщення в будівлі адміністрації для розміщення навчально-консультаційного пункту з питань ЦЗ (далі – НКП з питань ЦЗ).

2. Управлінню з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської радив термін до 01.12.2017:

2.1. Створити у визначеному приміщені НКП з питань ЦЗ.

2.2. Наповнити їх наочною інформацією, навчальною літературою та роздатковим матеріалом.

2.3. Призначити відповідальних осіб за даний напрямок роботи.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк