Про систему інформування у разі загрози виникнення і виникненні надзвичайних ситуацій, аварій, небезпечних подій на території міста Запоріжжя

Розпорядження міського голови №406р від 22.11.2017. Дата оприлюднення 27.11.2017

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кодексом цивільного захисту України, розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 06.02.2017 №35 «Про систему інформування при запобіганні та виникненні надзвичайних ситуацій, аварій та резонансних подій в області», з метою координації дій виконавчих органів міської ради, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, суб’єктів господарювання незалежно від форм власності, розташованих на території міста Запоріжжя, під час оперативного реагування на надзвичайні ситуації (далі – НС), аварії та небезпечні події:

1. Затвердити:

1.1. Схему інформування у разі загрози виникнення і виникненні надзвичайних ситуацій на території міста Запоріжжя (додається).

1.2. Схему інформування у разі загрози виникнення і виникненні аварій, небезпечних подій на території міста Запоріжжя (додається).

2. Керівникам виконавчих органів та структурних підрозділів міської ради, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, суб’єктам господарювання незалежно від форм власності, розташованих на території міста Запоріжжя:

2.1. У разі загрози виникнення і виникненні НС в місті Запоріжжі негайно (за фактом) особисто надавати інформацію міському голові, першому заступнику та заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради за функціональним напрямком роботи, відповідальному черговому управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради (62-53-71, факс: 62-45-80) та черговому Головного управління ДСНС України в Запорізькій області (101, 787-94-68). У подальшому інформацію надавати щоденно о 08:30, 11:30, 14:30, 17:30 відповідальному черговому управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради та черговому Головного управління ДСНС України в Запорізькій області до повної ліквідації НС та підготовки підсумкової інформації керівництву міської ради.

2.2. У разі загрози виникнення і виникненні аварій, небезпечних подій керівники:

виконавчих органів та структурних підрозділів міської ради надають інформацію заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради за функціональним напрямком роботи особисто та відповідальному черговому управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради (62-53-71, факс: 62-45-80), черговому Головного управління ДСНС України в Запорізькій області (101, 787-94-68);

територіальних органів центральних органів виконавчої влади та суб’єкти господарювання незалежно від форм власності, розташовані на території міста Запоріжжя, надають інформацію тільки відповідальному черговому управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради (62-53-71, факс: 62-45-80) та черговому Головного управління ДСНС України в Запорізькій області (101, 787-94-68).

3. При отримані повідомлення від Запорізького обласного центру з гідрометеорології «Штормове попередження!» відповідальним черговим управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради здійснюється інформування заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, що забезпечують життєдіяльність міста, та згідно з розподілом функціональних обов’язків.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 03.03.2017 №70р «Про систему інформування при виникненні надзвичайних ситуацій, аварій та резонансних подій в місті».

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                  В.В.Буряк

Копії документа для завантаження