Про внесення змін до розпорядження міського голови від 08.06.2012 №309р «Про Положення про порядок здійснення контролю і перевірки виконання документів у виконавчому комітеті Запорізької міської ради та виконавчих органах Запорізької міської ради»

Розпорядження міського голови №407р від 22.11.2017. Дата оприлюднення 27.11.2017

Керуючись Законом України «Про прокуратуру», рішенням міської ради від 27.04.2016 №36 «Про структуру виконавчих органів Запорізької міської ради, загальну чисельність апарату Запорізької міської ради та її виконавчих органів», внести зміни до розпорядження міського голови від 08.06.2012 №309р «Про Положення про порядок здійснення контролю і перевірки виконання документів у виконавчому комітеті Запорізької міської ради та виконавчих органах Запорізької міської ради», а саме:

1.По тексту Положення замість слів «юридичний відділ виконавчого комітету міської ради» слід читати «департамент правового забезпечення міської ради» у відповідному відмінку.

2. У підпункті 2.9 Положення виключити абзац «Інформація на виконання актів прокурорського реагування (протести, приписи, подання) у виконавчому  комітеті міської ради підлягають обов’язковому візуванню в юридичному відділі».

3. У підпункті 4.2.1 Положення:

- абзац четвертий викласти у новій  редакції: «рішення  Рахункової  палати – у місячний строк з дня реєстрації документа в установі».

- виключити наступні абзаци:

«протест прокурора на акт, що суперечить закону,- у десятиденний строк після його надходження. Про наслідки розгляду протесту  в той самий строк повідомляється прокурору. Письмовий припис прокурора про усунення порушень закону – негайно, про що повідомляється прокурору;

подання прокурора з вимогами усунення  порушень закону, причин цих порушень і умов, що їм сприяють, підлягає невідкладному розгляду. Не пізніше ніж у місячний строк слід вжити  відповідних заходів до усунення порушень закону, причин та умов, що їх спричиняють, і про наслідки повідомити прокурору;

постанова прокурора про порушення дисциплінарного провадження або провадження про адміністративне правопорушення - у десятиденний строк після її надходження, якщо інше не встановлено законом;».

4 Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Омельяновича Р.А.

 

 

Міський голова                                                                         В.В. Буряк