Про організацію життєзабезпечення населення м. Запоріжжя під час надзвичайних ситуацій

Розпорядження міського голови №411р від 24.11.2017. Дата оприлюднення 06.12.2017

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кодексу цивільного захисту України, рішення міської ради від 19.12.2016 №797/1 «Про створення територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту місцевого рівня та затвердження Типового положення», з метою організації належного забезпечення заходів захисту населення міста Запоріжжя від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у мирний час та особливий період:

1. Керівникам виконавчих органів міської ради, які створили територіальні спеціалізовані служби цивільного захисту місцевого рівня, забезпечити здійснення організаційних заходів відповідно до Типового положення про спеціалізовані служби цивільного захисту, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 19.12.2016 № 797/1.

2. Головам районних адміністрацій міської ради:

2.1. Надати всебічну допомогу територіальним спеціалізованим службам цивільного захисту місцевого рівня по залученню на договірних засадах суб’єктів господарювання, які мають необхідні матеріальні ресурси до виконання заходів по життєзабезпеченню населення.

2.2. Призначити відповідальних осіб за даний напрямок роботи.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                                         В.В. Буряк