Про короткочасне залучення додаткової кількості автобусів для задоволення підвищеного попиту на перевезення міським маршрутом

Розпорядження міського голови №412р від 27.11.2017. Дата оприлюднення 06.12.2017

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» зі змінами і доповненнями, з метою транспортного забезпечення Шевченківського району:

1. Приватному акціонерному товариству «ЗАТП 12329» та ТОВ «Автостандарт», залучити протягом трьох днів додаткову кількість техніки (до п’яти одиниць) для забезпечення перевезень жителів міста за автобусними маршрутами №44а, 89.

2. Доручити управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради, згідно з п. 1 даного розпорядження, вжити заходи з внесення змін до паспортів маршрутів загального користування №44а,89.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М.

 

 

 

Перший заступник міського

голови з питань діяльності

виконавчих органів ради                                                           С.М.Мішок