Про створення комісії з питання обстеження технічного стану внутрішньобудинкових мереж житлового будинку по пр. Металургів, 15 в зв’язку зі зверненням мешканців будинку

Розпорядження міського голови №416р від 01.12.2017. Дата оприлюднення 06.12.2017

У зв’язку зі зверненням мешканців житлового будинку по пр. Металургів, 15 з  питання обстеження технічного стану внутрішньо- будинкових мереж будинку

1. Створити комісію у складі:

Борисов Г.М.

-

заступник директора департаменту з управління  житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради, голова комісії.

Члени комісії:

 

 

Бушов А.А.

-

головний інженер комунального підприємства «Управління капітального будівництва» Запорізької міської ради;

Грек О.С.

-

генеральний директор концерну «Міські теплові мережі»;

Ращепкін С.В.

-

директор комунального підприємства «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради;

Черпіта Н.Г.

-

головний спеціаліст відділу житлово-комунальних послуг департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради.

 2. Комісії  приступити  до роботи 06.12.2017 о 10:00 годині і за результатами роботи комісії скласти акт.

3. Комунальному підприємству «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради для обстеження внутрішньобудинкових мереж житлового будинку   по  пр. Металургів, 15 забезпечити доступ до інженерних мереж у підвальному та горищному приміщеннях, елеваторному вузлі та в нежитловому приміщенні в районі 1-го під’їзду.

4. Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» Запорізької  міської  ради  для  участі в роботі комісії залучити представника проектної організації, якою розроблено проектне рішення, щодо заміни інженерних мереж в ході капітального ремонту за адресою: пр. Металургів, 15.

5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М.

 

Міський голова                                                                                           В.В.Буряк