Про організацію роботи транспорту під час проведення капітального ремонту дорожнього покриття трамвайного переїзду по вул. 8 Березня - вул. Шевченка

Розпорядження міського голови №431р від 08.12.2017. Дата оприлюднення 15.12.2017

З метою забезпечення безпеки руху громадського електро- та автотранспорту під час проведення капітального ремонту дорожнього покриття трамвайного переїзду по вул. 8 Березня - вул. Шевченка з 09:00 години 11.12.2017 до завершення робіт:

1. Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту «Запоріжелектротранс»:

1.1. Організувати роботу трамвайного маршруту №12 сполученням «Запоріжжя Ліве – розворотне кільце «Зелений Яр».

1.2. Внести відповідні зміни до паспорту трамвайного маршруту.

2. Підприємствам-автоперевізникам, які обслуговують автобусні маршрути №13, 25, 32, 57:

2.1. Забезпечити належне транспортне обслуговування та об’їзд транспортом загального користування місця проведення ремонтних робіт в обох напрямках руху:

2.1.1. Автобусами маршрутів №13, 32 від вул.8 Березня через вулиці: Олександра Анашкіна, Курську, Шевченка, Ізмаїльську, Верещагіна, Аптечну, Тимірязєва з виїздом на вул. 8 Березня і далі за маршрутом.

2.1.2. Автобусами маршруту №25 від вул.8 Березня через вулиці: Олександра Анашкіна, Арктичну, Тимірязєва з виїздом на вул. 8 Березня і далі за маршрутом.

2.1.3. Автобусами маршруту №57 від вул. 8 Березня через вулиці: Олександра Анашкіна, Арктичну з виїздом на вул. Шевченка і далі за маршрутом.

2.2. Внести відповідні зміни до паспортів автобусних маршрутів.

3. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради організувати оприлюднення інформації щодо змін в русі трамваїв та автобусів на маршрутах загального користування під час проведення капітального ремонту дорожнього покриття через засоби масової інформації.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М.

 

 

Заступник міського голови

з питань діяльності виконавчих

органів ради                                                                                В.О.Волобуєв