Про торговельне обслуговування масових заходів

Розпорядження міського голови №434р від 13.12.2017. Дата оприлюднення 15.12.2017

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 25.06.2013 № 249 «Про порядок розміщення на території м. Запоріжжя пересувних тимчасових споруд під час проведення ярмарків, державних та місцевих святкових, урочистих масових заходів» (зі змінами) та з нагоди підготовки до новорічних, різдвяних та інших свят:

1. Проведення розважальних заходів до новорічних та різдвяних свят на пл. Фестивальній з 19.12.2017 по 19.01.2018 та на пл. Маяковського з 19.12.2017 по 08.03.2018 з 9.00 год. до 22.00 год. визнати масовими заходами з необхідністю організації торговельного обслуговування.

2. Затвердити схеми розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі в місцях проведення масових заходів на пл. Фестивальній та на пл. Маяковського (додаються).

3. Визначити районну адміністрацію Запорізької міської ради по Вознесенівському району розпорядником зазначених масових заходів в частині організації торговельного обслуговування.

4. Доручити комунальному підприємству «Титан»:

4.1. Укласти договори з суб’єктами підприємницької діяльності на електроживлення відповідно до вимог діючого законодавства.

4.2. Укласти договори на прибирання території на місцях проведення заходів з учасниками торговельного обслуговування масових заходів.

4.3. Забезпечити організацію належного утримання зазначених територій та вивезення побутового сміття та відходів.

4.4. Забезпечити наявність необхідної кількості біотуалетів для відвідувачів та учасників масових заходів.

5. Просити ТОВ «УМВЕЛЬТ–Запоріжжя» забезпечити встановлення необхідної кількості контейнерів для збору побутового сміття та відходів і їх вивезення після завершення заходів.

6. Районній адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району організувати роботу засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі з реалізації продуктів харчування, виробів майстрів народних промислів, сувенірів, різдвяної атрибутики та пересувних об’єктів з надання послуг, у сфері розваг, згідно з існуючим порядком, схемами розміщення та забезпечити їх святкове  тематичне оформлення.

7. Просити Дніпровський відділ поліції ГУНП в Запорізькій області та управління патрульної поліції м. Запоріжжя забезпечити охорону громадського порядку, безпеку дорожнього руху та недопущення реалізації алкогольних напоїв під час проведення зазначених заходів.

8. Просити ГУ ДСНС України в Запорізькій області забезпечити чергування пожежної машини біля місць проведення зазначених заходів.

9. Відповідальність за підготовку та організацію торговельного обслуговування масових заходів на пл. Фестивальній та на пл. Маяковського покласти на розпорядника, визначеного цим розпорядженням.

10. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г. та голову районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району Звегінцева А.В.    

 

 

Перший заступник міського голови

з питань діяльності виконавчих органів ради                                         С.М.Мішок