Про проведення атестації посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Запорізької міської ради

Розпорядження міського голови №452р від 26.12.2017. Дата оприлюднення 29.12.2017

На підставі статті 17 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», керуючись розпорядженням міського голови від 05.12.2017 № 423 р «Про затвердження Положення про проведення атестації посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Запорізької міської ради:

1. Провести атестацію посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Запорізької міської ради у 2018 році.

2. Для організації та проведення атестації посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Запорізької міської ради утворити атестаційну комісію у складі згідно з додатком.

3. Відділу організаційної та кадрової роботи виконкому ради підготувати пропозиції щодо термінів і графіків проведення атестації посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Запорізької міської ради та надати їх на затвердження міському голові.

4. Керівникам виконавчих органів Запорізької міської ради здійснити організаційні заходи щодо забезпечення проведення атестації посадових осіб місцевого самоврядування у відповідності з Положенням про проведення атестації посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Запорізької міської ради, затвердженого розпорядженням міського голови від 05.12.2017 № 423 р.

5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконкому ради ОМЕЛЬЯНОВИЧА Р.А.

 

 

Міський голова                                            В.В.Буряк

Копії документа для завантаження