Про проведення сільськогосподарських ярмарків

Розпорядження міського голови №9р від 17.01.2018. Дата оприлюднення 18.01.2018

З метою насичення споживчого ринку міста продуктами харчування за прийнятними цінами для задоволення потреб городян та задля стримування необґрунтованого зростання цін на продовольчі товари, керуючись рішенням виконавчого комітету міської ради від 25.06.2013 № 249 «Про порядок розміщення на території м. Запоріжжя пересувних тимчасових споруд під час проведення ярмарків, державних та місцевих святкових, урочистих масових заходів» ( зі змінами):

1. Затвердити графік проведення сільськогосподарських ярмарків у районах міста в 2018 році (додається).

2. Просити департамент агропромислового розвитку обласної державної адміністрації забезпечувати участь агропромислових господарств області у сільськогосподарських ярмарках, визначених цим розпорядженням.

3. Районним адміністраціям міської ради:

3.1. Організовувати проведення сільськогосподарських ярмарків на території районів відповідно до затвердженого графіку.

3.2. Залучати до участі в ярмарках сільськогосподарські підприємства, місцевих товаровиробників та інших суб’єктів господарювання.

3.3. Просити суб’єктів господарювання, залучених до участі у ярмарках, забезпечувати дотримання санітарних норм та належного стану робочих місць.

3.4. Проводити моніторинг цін на продукцію, що реалізується на ярмарках.

3.5. Забезпечувати контроль за наявністю контейнерів для збору сміття, туалетів, дотриманням чистоти і порядку в місцях проведення ярмарків.

3.6. Надавати до департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва міської ради інформацію щодо обсягів реалізованої продукції.

4. Департаменту з управління житлово-комунальним господарством міської ради:

4.1. Підготувати пакет документів у відповідності до бюджетного законодавства та надати до департаменту фінансової та бюджетної політики міської ради для передбачення видатків, пов’язаних з виконанням робіт згідно з п. 4.2., п. 5. та п. 6. цього розпорядження.  

4.2. Забезпечувати наявність контейнерів для збору сміття в місцях проведення ярмарків.

5. Комунальному підприємству «Титан» забезпечувати наявність та роботу біотуалетів для учасників та відвідувачів ярмарків.

6. Просити ТОВ «УМВЕЛЬТ-Запоріжжя» після закінчення роботи кожного ярмарку організовувати прибирання території.

7. Просити головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області забезпечувати нагляд та контроль за здійсненням реалізації продукції на ярмарках, визначених цим розпорядженням.

8. Просити Дніпровський відділ поліції головного управління Національної поліції в Запорізькій області забезпечувати охорону громадського порядку під час проведення ярмарків, згідно з графіком, затвердженим додатком до цього розпорядження.

9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О., Бородая О.М., Еделєва В.Г. та голів районних адміністрацій міської ради.

 

 

Міський голова

           В.В. Буряк

 

Копії документа для завантаження