Про оповіщення військовозобов'язаних

Розпорядження міського голови №30р від 02.02.2018. Дата оприлюднення 07.02.2018

Керуючись Законом України «Про військовий обов?язок і військову службу», на виконання вимог п.37, п.47 Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов'язаних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.12.2016 №921, розпорядження Центрального об?єднаного районного військового комісаріату м. Запоріжжя:

1. Керуючому справами виконавчого комітету Запорізької міської ради ОМЕЛЬЯНОВИЧУ Р.А.:

1.1. Забезпечити здійснення особою, відповідальною за військовий облік військовозобов'язаних і призовників і бронювання кадрів в апараті Запорізької міської ради та виконавчого комітету Запорізької міської ради, заходів з оповіщення під особистий підпис військовозобов'язаних, зазначених у розпорядженні Центрального об'єднаного районного військового комісаріату м.Запоріжжя:

- ОХОТІНОЇ Ганни Василівни, головного спеціаліста сектору з реєстрації та обробки кореспонденції загального відділу виконавчого комітету Запорізької міської ради, у день виходу на роботу після відпустки без збереження заробітної плати як матері, дитина якої не досягла шести років і потребує домашнього догляду, наданої розпорядженням міського голови від 24.01.2018, № 75к/тр, про необхідність з’явитися до Центрального об'єднаного районного військового комісаріату м.Запоріжжя 10.09.2018;

- ФІЛІНА Олександра Олександровича, заступника начальника управління з правових питань-начальника відділу по забезпеченню роботи депутатських комісій, фракцій та груп управління по забезпеченню роботи Запорізької міської ради, невідкладно, про необхідність з’явитися до Центрального об'єднаного районного військового комісаріату м.Запоріжжя 21.02.2018.

1.2. Про результати проведення оповіщення військовозобов'язаних інформувати Центральний об’єднаний районний військовий комісаріат м.Запоріжжя до 15.02.2018.

2. Заступнику начальника управління з правових питань-начальнику відділу по забезпеченню роботи депутатських комісій, фракцій та груп управління по забезпеченню роботи Запорізької міської ради ФІЛІНУ О.О. з’явитися 21.02.2018 до Центрального об'єднаного районного військового комісаріату м.Запоріжжя (вул. Сталеварів, 20) для проходження військово-лікарської комісії.

3. Головному спеціалісту сектору з реєстрації та обробки кореспонденції загального відділу виконавчого комітету Запорізької міської ради ОХОТІНІЙ Г.В. з’явитися 10.09.2018 до Центрального об?єднаного районного військового комісаріату м.Запоріжжя (вул. Сталеварів, 20) для проходження військово-лікарської комісії.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради ОМЕЛЬЯНОВИЧА Р.А.

 

Міський голова                                                     В.В.Буряк