Про затвердження графіка упорядкування та передачі до архівного управління Запорізької міської ради документів Національного архівного фонду виконавчих органів ради, установ, організацій, підприємств м. Запоріжжя на 2018 рік

Розпорядження міського голови №49р від 19.02.2018. Дата оприлюднення 26.02.2018

Згідно з Законом України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», з метою забезпечення збереженості документів міста, які мають історичне значення:

1. Затвердити графік упорядкування та передачі до архівного управління Запорізької міської ради  документів Національного архівного фонду виконавчих органів ради, установ, організацій, підприємств м. Запоріжжя на  2018 рік  (додається).

2. Керівникам виконавчих органів міської ради та керівникам установ, організацій, підприємств міста здійснити організаційні заходи щодо забезпечення виконання даного розпорядження, інформувати архівне управління Запорізької міської ради про дотримання графіку упорядкування та передачі архівних документів до 5 числа наступного за кварталом місяця.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконкому ради Омельяновича Р.А. та начальника архівного управління  Запорізької міської ради Щербаху Л.І.

 

 

Міський голова                                                 В.В.Буряк

Копії документа для завантаження