Про введення нових норм надання послуг з вивезення побутових відходів у м. Запоріжжі

Рішення виконавчого комітету №47 від 23.02.2018. Дата оприлюднення 02.03.2018

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись постановою Кабінету міністрів України від 10.12.2008 №1070 «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів», наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 30.07.2010 №259 «Про затвердження Правил визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів» «Розрахунку норм надання послуг з вивезення побутових відходів м. Запоріжжя» УНДІ Міністерства з питань житлово-комунального господарства України «УкрВОДГЕО», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити нові норми надання послуг з вивезення побутових відходів у м. Запоріжжі, розроблені відповідно до діючих методик для міст з роздільним збиранням відходів (додаються).

2. Затверджені норми поширюються на фізичних осіб, підприємства, установи та організації усіх форм власності.

3. Затвердити норму надання послуг з вивезення великогабаритних відходів на одного мешканця у розмірі 10% від норм надання послуг з вивезення побутових відходів у м. Запоріжжі.

4. Вважати, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 29.04.2011№201 «Про введення нових норм накопичення твердих побутових відходів у м. Запоріжжі».

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М.

 

 

Міський голова                                           В.В.Буряк

Копії документа для завантаження