Про призупинення занять у закладах освіти м.Запоріжжя

Розпорядження міського голови №64р від 28.02.2018. Дата оприлюднення 05.03.2018

Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", у зв'язку з попередженням Запорізького обласного центру з гідрометеорології Державної служби України з надзвичайних ситуацій щодо погіршення погодних умов у місті Запоріжжі з 28 лютого по 3 березня 2018 року, з метою попередження випадків травмування  учасників освітнього процесу:

1. Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради:

1.1.Призупинити заняття в закладах загальної середньої та позашкільної освіти з 01.03.2018 по 03.03.2018 .

1.2.Організувати цілодобове чергування відповідальних осіб в закладах загальної середньої, дошкільної  та позашкільної освіти міста для безперебійної роботи їх систем життєзабезпечення.

.1.3. Забезпечити прибирання снігу з прилеглих територій та пішохідних доріжок закладів освіти, обробку їх антиожеледними матеріалами, своєчасне підвезення продуктів харчування і продовольчої сировини для закладів дошкільної освіти всіх типів.

1.4. Провести додаткову інформаційно-роз'яснювальну роботу серед учнів, вихованців, працівників щодо правил безпечної поведінки під час пересування вулицею та прилеглою територією закладів освіти.

2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                  В.В.Буряк