Про заходи щодо попередження порушень порядку реалізації риби та інших водних біоресурсів

Розпорядження міського голови №132р від 26.04.2018. Дата оприлюднення 02.05.2018

Враховуючи розпорядження голови Запорізької обласної державної адміністрації від 30.03.2018 № 177 «Про проведення двомісячника з охорони рибних ресурсів у 2018 році» щодо заборони на лов риби та інших водних біоресурсів на рибогосподарських водних об’єктах Запорізької області, зазначених у наказі управління Державного агентства рибного господарства у Запорізькій області від 15.03.2018 № 43 «Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби та раків на рибогосподарських водних об’єктах в межах діяльності Запорізького рибоохоронного патруля у 2018 році», з метою попередження порушень встановленого порядку реалізації риби та інших водних біоресурсів:

1. Районним адміністраціям Запорізької міської ради, інспекції з благоустрою Запорізької міської ради, керівникам ринків м. Запоріжжя в межах повноважень:

1.1. Вжити заходів щодо недопущення незаконної реалізації риби та інших водних біоресурсів на ринках, в засобах пересувної мережі та у невстановлених місцях на території м. Запоріжжя.

1.2. Забезпечити дотримання вимог чинних нормативно-правових актів щодо здійснення реалізації риби та інших водних біоресурсів.

1.3. Проводити постійні рейди, виявляти та надавати інформацію контролюючим органам про всі факти здійснення реалізації риби та інших водних біоресурсів у невстановлених місцях та незаконної торгівлі на ринках.

1.4. Посилити роз’яснювальну роботу серед населення про небезпечність придбання риби та інших водних біоресурсів у невстановлених місцях.

2. Просити Дніпровський відділ поліції ГУ НП в Запорізькій області забезпечити недопущення незаконного продажу риби та інших водних біоресурсів.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г., голів районних адміністрацій Запорізької міської ради та начальника інспекції з благоустрою Запорізької міської ради Змієнка В.В.

 

 

Міський голова                                                                  В.В. Буряк