Про підготовку та проведення тренування з питань цивільного захисту у м. Запоріжжя

Розпорядження міського голови №155р від 07.05.2018. Дата оприлюднення 08.05.2018

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2013 №443 «Про затвердження Порядку підготовки до дій за призначенням органів управління та сил цивільного захисту», наказу керівника територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту – голови Запорізької обласної державної адміністрації від 28.03.2018 №3  «Про підготовку та проведення тренування органів управління та сил цивільного захисту щодо дій у разі виникнення НС при прориві греблі Кременчуцького водосховища», розпорядження міського голови від 02.03.2017 №52р «Про основні завдання та заходи цивільного захисту м. Запоріжжя на 2018 рік» 18 травня 2018 року органи управління та сили цивільного захисту Запорізької міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту (далі – Запорізька міська ланка) приймають участь у проведенні тренування за темою «Дії органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту та їх ланок щодо дій у разі виникнення надзвичайної ситуації при прориві греблі Кременчуцького водосховища».

З метою підвищення готовності та вдосконалення підготовки органів управління і сил Запорізької міської ланки до дій за призначенням:

1. Залучити до тренування:

керівний склад, органи управління і сили Запорізької міської ланки;

місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Запоріжжя;

тимчасові евакуаційні органи міста;

департамент освіти і науки міської ради;

представників: ПАТ «ЗАПОРІЖГАЗ», філії Дніпровського ГЕС ПрАТ «Укргідроенерго», Концерну «Міські теплові мережі», КП «Водоканал».

2. Затвердити:

2.1. Організаційні вказівки підготовки та проведення тренування з органами управління та силами Запорізької міської ланки територіальної підсистеми  єдиної  державної  системи цивільного захисту 18 травня 2018 року (додаються).

2.2. План проведення тренування з органами управління та силами Запорізької міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту 18 травня 2018 року (додається).

3. Координацію роботи щодо підготовки до проведення тренування доручити управлінню з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.

4. Про готовність до тренування доповісти управлінню з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради до 15.05.2018 (факс: 62-45-80, електронна адреса: upns@merizp.gov.ua).

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження