Про організацію та проведення міського заходу «Країна «Щасливе дитинство» з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей

Розпорядження міського голови №156р від 07.05.2018. Дата оприлюднення 08.05.2018

Відповідно до Програми соціального захисту дітей та розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, у м. Запоріжжі на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням сесії міської ради від 25.08.2016 №32 (зі змінами) з метою реалізації творчого потенціалу дітей м. Запоріжжі та організації змістовного дозвілля для мешканців міста:

  1. Службі (управлінню) у справах дітей Запорізької міської ради забезпечити організацію та проведення 01.06.2018 з 15-00 до 19-00 години в парку Металургів на території КЗ «Міський палац дитячої та юнацької творчості» міського заходу «Країна «Щасливе дитинство» з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей.
  2. Комунальному підприємству «Титан» забезпечити встановлення 4 біотуалетів та двох наметів на території КЗ «Міський палац дитячої та юнацької творчості».
  3. 3 Просити Дніпровський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області забезпечити охорону громадського порядку  під час проведення зазначеного заходу.
  4. Просити Департамент охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації організувати чергування бригади швидкої медичної допомоги   під час проведення зазначеного заходу.
  5. Просити головне управління ДСНС України в Запорізькій області забезпечити чергування пожежної машини під час проведення зазначеного заходу.
  6. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради забезпечити широке анонсування святкового заходу.
  7. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

 

Міський голова                                                 В.В.Буряк