Про організацію та проведення міського заходу «Велодень»

Розпорядження міського голови №178р від 22.05.2018. Дата оприлюднення 25.05.2018

Відповідно до Програми фінансування заходів з питань сім’ї та молоді на 2018 рік, затвердженої рішенням Запорізької міської ради від 20.12.2017 № 33, з метою популяризації здорового способу життя, зміцнення сімейних цінностей та організації змістовного дозвілля мешканців міста:

1. Департаменту спорту сім’ї та молоді Запорізької міської ради забезпечити організацію та проведення 27.05.2018 з 09-00 до 16-00 години в парку Трудової слави міського заходу «Велодень».

2. Департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради:

2.1. Забезпечити подання необхідної потужності електроструму, підключення обладнання та чергування електрика, а також дотримання належного санітарного стану місця проведення заходу.

3. Комунальному підприємству «Титан» забезпечити встановлення 4 біотуалетів та двох наметів в парку Трудової слави.

4. Просити ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» встановити 2 контейнери для сміття біля місць проведення зазначеного заходу.

5. Просити Дніпровський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області забезпечити охорону громадського порядку під час проведення зазначеного заходу.

6. Просити управління патрульної поліції в Запорізькій області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України забезпечити супроводження колони велосипедистів від площі Запорізької по проспекту Соборному до майдану Волі впродовж вулиці Дніпровської, далі по Набережній автомагістралі до вулиці Лермонтова до перехрестя з вулицею Перемоги до парку Трудової слави, забезпечити безпеку дорожнього руху під час проведення зазначеного заходу.

7. Просити Департамент охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації організувати чергування бригади швидкої медичної допомоги під час проведення зазначеного заходу.

8. Просити Головне управління ДСНС України в Запорізькій області забезпечити чергування пожежної машини під час проведення заходу.

9. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради забезпечити широке анонсування святкового заходу.

10. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

 

Міський голова                                                                    В.В. Буряк