Про внесення змін до розпорядження міського голови від 27.03.2017 №108-р «Про створення робочої групи по підготовці проекту рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.08.2016 №52 «Про затвердження Положень, що регулюють правовідносини функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та об’єктів дрібнороздрібної торговельної мережі на території м. Запоріжжя» зі змінами

Розпорядження міського голови №195р від 25.05.2018. Дата оприлюднення 05.06.2018

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

з метою оптимізації роботи робочої групи по підготовці проекту рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.08.2016 № 52 «Про затвердження Положень, що регулюють правовідносини функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та об’єктів дрібнороздрібної торговельної мережі на території м. Запоріжжя»:

1. Внести зміни до складу робочої групи по підготовці проекту рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.08.2016 № 52 «Про затвердження Положень, що регулюють правовідносини функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та об’єктів дрібнороздрібної торговельної мережі на території м. Запоріжжя», виклавши його в новій редакції (додається).

2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

 

Міський  голова                                                   В.В. Буряк

Копії документа для завантаження