Про культурно-дозвіллєві заходи на відкритих майданчиках міста

Розпорядження міського голови №199р від 04.06.2018. Дата оприлюднення 08.06.2018

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підвищення рівня культурного обслуговування різних верств населення м.Запоріжжя і подальшого удосконалення системи культурно-дозвіллєвої сфери міста:

1. Затвердити План культурно-дозвіллєвих заходів на відкритих майданчиках міста протягом червня – серпня 2018 року (далі - План) та визнати ці заходи масовими заходами міського значення (додається).

2. Департаменту культури і туризму Запорізької міської ради забезпечити проведення культурно-дозвіллєвих заходів згідно з Планом.

3. Районним адміністраціям Запорізької міської ради сприяти щодо організації та проведення культурно-дозвіллєвих заходів згідно з Планом.

4. Департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради забезпечити умови для організації та проведення культурно-дозвіллєвих заходів згідно з Планом.

5. Комунальному підприємству «Титан» забезпечити умови для проведення заходів на стаціонарній сцені у парку Перемоги, підключення електроенергії та чергування електрика під час проведення заходів згідно з Планом, а також збереження звукового обладнання комунального закладу «Палац культури «Титан» протягом червня – серпня 2018 року.

5. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради забезпечити широке інформування мешканців міста про проведення культурно-дозвіллєвих заходів згідно з Планом.

6. Просити Дніпровський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області забезпечити чергування працівників поліції під час проведення заходів згідно з Планом.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

 

Міський голова                                                  В.В. Буряк

Копії документа для завантаження