Про проведення святкових заходів з нагоди Дня молоді

Розпорядження міського голови №218р від 18.06.2018. Дата оприлюднення 21.06.2018

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до рішення Запорізької міської ради від 21.12.2016 № 14 «Про фінансування заходів з питань сім’ї та молоді на 2017 рік», «Міської програми підтримки обдарованої молоді м. Запоріжжя» та про внесення змін до рішень міської ради від 25.12.2015 № 18, від 31.01.2014 № 27 (зі змінами та доповненнями)», з метою популяризації здорового способу життя та організації змістовного дозвілля мешканців міста:

1. Департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради забезпечити організацію та проведення  23.06.2018 з 12-00 до  24-00 у  м. Запоріжжя в парку Металургів ім. В.А. Сацького  та на прилеглій території позашкільного навчального закладу «Міський палац дитячої та юнацької творчості» святкових заходів з нагоди Дня молоді.  

2. Комунальному підприємству «Титан»:

2.1. Забезпечити прибирання території до початку, під час та після проведення заходу.   

2.2. Встановити 10 безкоштовних біотуалетів, 2 намети та 40 одиниць металевої огорожі у парку Металургів імені В.А.Сацького та на прилеглій території позашкільного навчального закладу «Міський палац дитячої та юнацької творчості». 

3. Позашкільному навчальному закладу «Міський палац дитячої та юнацької творчості» забезпечити підключення до мережі електроструму сценічного комплексу, звукової і світлової апаратури, світлодіодного екрану.

4. Просити ТОВ «Вельтум Запоріжжя» встановити 8 контейнерів для сміття в парку Металургів ім. В.А. Сацького та на прилеглій території позашкільного навчального закладу «Міський палац дитячої та юнацької творчості».

5. Комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло» забезпечити подання необхідної потужності електроструму 23.06.2018 з 12-00 до  24-00 та чергування електрика під час проведення заходу.

 6. Просити Головне управління ДСНС України в Запорізькій області забезпечити чергування 1 пожежної машини під час проведення святкового заходу.

7. Просити Дніпровський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області забезпечити посилену охорону громадського порядку під час проведення заходу.

8.  Просити Департамент охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації забезпечити чергування бригади швидкої допомоги під час проведення вищезазначеного заходу.

9. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради взяти до відома та забезпечити широке анонсування вищезазначеного святкового заходу.

10. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

 

 

Міський голова                                                      В.В.Буряк