Про внесення змін до розпорядження міського голови від 14.07.2014 №253р «Про створення спеціальної комісії щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників на підприємствах міста»

Розпорядження міського голови №232р від 03.07.2018. Дата оприлюднення 05.07.2018

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про зайнятість населення» та постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2013 № 305 «Про затвердження Порядку утворення спеціальних комісій для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників», та у зв’язку з кадровими змінами внести зміни до розпорядження міського голови від 14.07.2014 №253р «Про створення спеціальної комісії щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників на підприємствах міста», а саме:

1. Затвердити склад міської спеціальної комісії щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників на підприємствах міста в новій редакції (додається).

2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

 

Міський голова                                                                         В.В.Буряк

Копії документа для завантаження