Про внесення змін до розпорядження міського голови від 12.07.2013 № 208р «Про реалізацію державної політики в галузі охорони праці» (зі змінами)

Розпорядження міського голови №234р від 09.07.2018. Дата оприлюднення 10.07.2018

На виконання Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про охорону праці», постанови Кабінету Міністрів України від 30.11.2011 №1232 «Деякі питання розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві», постанови Кабінету Міністрів України від 22.03.2001 №270 «Про затвердження Порядку розслідування та обліку нещасних випадків невиробничого характеру», та у зв’язку з передачею функцій з питань охорони праці від управління соціального захисту населення міської ради та управлінь соціального захисту населення міської ради по районах міста до управління з питань праці міської ради, внести зміни до розпорядження міського голови від 12.07.2013 № 208р «Про реалізацію державної політики в галузі охорони праці» (зі змінами) (далі – розпорядження) а саме:

1. Пункт 4 розпорядження викласти в новій редакції:

4. Управлінню з питань праці міської ради:

4.1. Забезпечити здійснення контролю за організацією охорони праці юридичними особами, у тому числі їх структурними та відокремленими підрозділами, які не є юридичними особами, та фізичними особами, які використовують найману працю, згідно з рекомендаціями Департаменту соціального захисту населення Запорізької обласної державної адміністрації.

4.2. Забезпечити складання звітів з питань охорони праці та своєчасне їх надання до Департаменту соціального захисту населення Запорізької обласної державної адміністрації за затвердженими формами.

4.3. Інформувати про результати роботи з питань охорони праці за підсумками півріччя і року заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

2. Пункт 5 виключити.

3. У зв’язку з цим пункти 6-9 розпорядження  вважати  відповідно пунктами 5-8.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

 

Міський голова                                                        В.В.Буряк