Про постійно діючу міську комісію з питань поводження з безхазяйними відходами

Розпорядження міського голови №258р від 24.07.2018. Дата оприлюднення 31.07.2018

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та на виконання Закону України «Про відходи», постанови Кабінету Міністрів України від 03.08.1998 № 1217 «Про затвердження Порядку виявлення та обліку безхазяйних відходів»:

1. Затвердити склад постійно діючої міської комісії з питань поводження з безхазяйними відходами (додається).

2. Затвердити Положення про постійно діючу міську комісію з питань поводження з безхазяйними відходами (додається).

3. Районним адміністраціям міської ради по районах створити постійно діючі районні комісії з питань поводження з безхазяйними відходами та затвердити Положення про них.

4. Затвердити Механізм взаємодії виконавчих органів Запорізької міської ради з місцевими органами виконавчої влади при виявлені несанкціоновано розміщених небезпечних відходів на території м. Запоріжжя (додається).

5. Районним адміністраціям міської ради по районах, підприємствам, що належать до комунальної власності територіальної громади міста, керуватися у роботі Механізмом взаємодії виконавчих органів Запорізької міської ради з місцевими органами виконавчої влади при виявлені несанкціоновано розміщених небезпечних відходів на території м. Запоріжжя.

6. Вважати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 19.02.2018 № 48р «Про затвердження складу постійно діючої міської комісії з питань поводження з безхазяйними відходами».

7. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                          В.В.Буряк