Про організацію руху автобусів маршрутів загального користування на період проведення реконструкції шляхопроводу по вул. Калібровій

Розпорядження міського голови №270р від 15.08.2018. Дата оприлюднення 17.08.2018

З метою забезпечення безпеки руху громадського автотранспорту по вул. Калібровій, на ділянці між вул. Тролейбусною та вул. Південне шосе, на період проведення реконструкції шляхопроводу по вул. Калібровій з 17.08.2018:

1. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради:

1.1. Організувати об’їзд закритої для руху транспорту ділянки по вул. Калібровій автобусами маршрутів загального користування №56, 57:

1.1.1. У напрямку вулиці Південне шосе здійснювати рух через вулиці Каліброву, Тролейбусну, безіменну, Південне шосе (зупинки «Комбінат «Запоріжсталь», «Завод «Дніпроспецсталь»).

1.1.2. У напрямку вул. Шевченка - по вулицям Південне шосе (зупинки: «Завод «Дніпроспецсталь», «Комбінат Запоріжсталь»), безіменній, Тролейбусній, Калібровій та далі за маршрутами.

1.2. Внести питання затвердження шляху проходження автобусних маршрутів №56, 57 на час проведення реконструкції шляхопроводу по вул.Калібровій на розгляд виконавчого комітету Запорізької міської ради.

2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М.

 

 

Міський голова                                                          В.В.Буряк