Про внесення змін до розпорядження міського голови від 20.08.2018 №275р «Про проведення міського конкурсу «Кращий опікун, піклувальник року»

Розпорядження міського голови №281р від 31.08.2018. Дата оприлюднення 07.09.2018

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою популяризації серед населення сімейних форм виховання дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування, сприяння забезпеченню належних умов їх утримання та виховання і покращення стану соціально-правового захисту законних інтересів дітей зазначених категорій, внести зміни до розпорядження міського голови від 20.08.2018 №275р «Про проведення міського конкурсу «Кращий опікун, піклувальник року»:

1. Включити до складу конкурсної комісії Колодяжного Миколу Миколайовича – медіа-експерта Асоціації прийомних родин Запорізької області, за згодою (додається).

2. Затвердити Положення про міський конкурс «Кращий опікун, піклувальник року» в новій редакції (додається).

3. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради оприлюднити дане розпорядження та результати міського конкурсу «Кращий опікун, піклувальник року» на офіційному веб-сайті міської влади.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

 

Міський голова                                                                  В.В. Буряк

Копії документа для завантаження