Про розроблення проекту Програми економічного і соціального розвитку м. Запоріжжя на 2019 рік

Розпорядження міського голови №283р від 04.09.2018. Дата оприлюднення 07.09.2018

Керуючись Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», постановою Кабінету Міністрів України від 06.08.2014 №385 «Про затвердження Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року», постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2003 №621 «Про розроблення прогнозних і програмних  документів економічного і соціального розвитку  та складання  проекту державного бюджету» та з метою своєчасного розроблення проекту Програми економічного і соціального розвитку м. Запоріжжя на 2019 рік (далі – проект Програми):

1. Затвердити Структуру проекту Програми економічного і соціального розвитку м.Запоріжжя на 2019 рік (далі - Структура) (додається).

2.  Керівникам виконавчих органів міської ради до 01.11.2018:

2.1. Визначити  головну мету та пріоритетні напрямки  розвитку галузі на 2019 рік, враховуючи основні напрямки Державної стратегії регіонального розвитку  на період до 2020 року та Стратегії  розвитку міста Запоріжжя до 2028 року.

2.2. Підготувати розрахунково-аналітичну інформацію та забезпечити формування додатків відповідно до Макету  проекту Програми економічного і соціального   розвитку м.Запоріжжя на 2019 рік згідно з додатком.

2.3. Погодити  розрахунково-аналітичні матеріали з департаментом фінансової та бюджетної політики міської ради і профільними заступниками  міського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради.

2.4. Надати  матеріали  за відповідними розділами згідно із Структурою для узагальнення до департаменту економічного розвитку міської ради.

3. Департаменту економічного розвитку міської ради:

 3.1. Забезпечити організаційне та консультаційне супроводження роз-роблення проекту Програми.

3.2.Підготувати проект рішення «Про Програму економічного і  соціального розвитку м.Запоріжжя на 2019 рік», надати його на погодження виконавчому комітету міської ради  та  на  затвердження міській раді.

4.  Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на  першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради   Мішка С.М.  та заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М., Волобуєва В.О., Еделєва В.Г., Малиш В.І., Пустоварова А.І.

 

 

 

Міський голова                                                       В.В.Буряк

Копії документа для завантаження