Про проведення Покровського ярмарку

Розпорядження міського голови №297р від 17.09.2018. Дата оприлюднення 19.09.2018

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з нагоди проведення традиційного Покровського ярмарку:

1. Провести на Прибережній магістралі Покровський ярмарок, співорганізатором якого є Запорізька обласна державна адміністрація, забезпечивши:

1.1. 06 жовтня 2018 року з 9.00 год. до 19.00 год. продаж сільськогосподарської продукції, продовольчих та непродовольчих товарів, продукції громадського харчування та надання послуг.

1.2. 06 жовтня 2018 року з 9.00 год. до 22.00 год. та 07 жовтня 2018 року з 9.00 год. до 19.00 год. роботу об’єктів сфери обслуговування на каскаді фонтанів «Райдуга», в парку Вознесенівський та на прилеглій території.

2. Виконавчим органам міської ради вжити необхідних заходів щодо організації і проведення Покровського ярмарку згідно з наданими протокольними дорученнями.

3. Контроль за санітарним станом території проведення ярмарку покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О.

4. Першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішку С.М. організувати роботу міського пасажирського транспорту в день проведення ярмарку та доставку пасажирів до місця проведення ярмарку.

5. Просити Департамент охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації забезпечити чергування машин швидкої медичної допомоги на каскаді фонтанів «Райдуга» під час проведення масових заходів.

6. Просити Головне управління ДСНС України у Запорізькій області забезпечити чергування пожежних машин біля місця проведення зазначеного заходу.

7. Просити Дніпровський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області забезпечити охорону громадського порядку в місці проведення ярмарку.

8. Просити управління патрульної поліції в м. Запоріжжі Департаменту патрульної поліції Національної поліції України забезпечити безпеку дорожнього руху та дотримання порядку при паркуванні автомобілів під час проведення зазначеного заходу.

9. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М., Волобуєва В.О., Еделєва В.Г., Пустоварова А.І. та голів районних адміністрацій міської ради.

 

Міський голова                                                                                     В.В. Буряк