Про підготовку та проведення тренування з питань цивільного захисту у м. Запоріжжя

Розпорядження міського голови №301р від 19.09.2018. Дата оприлюднення 25.09.2018

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кодексу цивільного захисту України, Постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2013 №443 «Про затвердження Порядку підготовки до дій за призначенням органів управління та сил цивільного захисту» й з метою підготовки та проведення тренування з питань цивільного захисту у м. Запоріжжя:

1. Затвердити:

1.1. Організаційні вказівки підготовки та проведення тренування з органами управління та силами цивільного захисту Запорізької міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту щодо дій у разі виникнення надзвичайної ситуації на ВП «Запорізька АЕС» (додається).

1.2. План проведення тренування з органами управління та силами цивільного захисту Запорізької міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту щодо дій у разі виникнення надзвичайної ситуації на ВП «Запорізька АЕС» (додається).

2. До тренування залучити:

керівний склад, органи управління та сили цивільного захисту Запорізької міської ланки;

місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Запоріжжя;

тимчасову міську комісію з питань евакуації та тимчасові органи з евакуації;

управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради;

департамент освіти і науки міської ради;

управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради;

департамент надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва міської ради;

департамент охорони здоров’я міської ради.

3. Координацію роботи щодо підготовки до проведення тренування доручити управлінню з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.

4. Про готовність до тренування доповісти управлінню з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради до 11.10.2018 (факс: 62-45-80, електронна адреса: upns@meriazp.gov.ua).

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                        В.В.Буряк

Копії документа для завантаження