Про затвердження типових договорів про співпрацю при обслуговуванні транзитних мереж тепло-, водопостачання в житлових будинках м.Запоріжжя

від 11.10.2018. Дата оприлюднення 11.10.2018

Керуючись Законом  України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про житлово-комунальні послуги» та на виконання пункту 4 рішення Запорізької міської ради від 28.03.2018 №62 «Про передачу зовнішніх мереж тепло-, водопостачання», з метою забезпечення сталого надання населенню послуг з тепло-, водопостачання, утримання транзитних мереж в належному стані та запобігання на них аварійних ситуацій, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити типові договора про співпрацю при обслуговуванні транзитних мереж тепло-, водопостачання в житлових будинках м.Запоріжжя згідно з додатком.

2. Концерну «Міські теплові мережі», КП «Водоканал» використовувати типові договори про співпрацю при обслуговуванні транзитних мереж тепло-, водопостачання в житлових будинках м.Запоріжжя в господарській діяльності.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М.

 

 

Міський голова                                                      В.В.Буряк