Про внесення змін до автобусного маршруту №14

Рішення виконавчого комітету №465 від 12.10.2018. Дата оприлюднення 16.10.2018

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» зі змінами і доповненнями, наказом Міністерства інфраструктури України від 15.07.2013 №480 «Про затвердження Порядку організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом», наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 07.05.2010 №278 «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження паспорту маршруту» зі змінами, враховуючи звернення жителів міста, районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району від 04.09.2018 №01/01-33/0560, звіт про науково-дослідну роботу «Комплексне обстеження пасажиропотоків на маршрутах міського пасажирського транспорту загального користування в місті Запоріжжі» від 27.07.2017 та лист Запорізького національного технічного університету від 24.09.2018 №38-18/3836, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до автобусного маршруту загального користування №14 «вул. Історична – ТЦ «Амстор» та затвердити його в новій редакції, а саме: №14 «вул. Історична – 5 міська лікарня» з проходженням у прямому напрямку:

вул. Історична (зупинки: вул. Історична, На вимогу, На вимогу, На вимогу) – вул. Л.Чайкіної (зупинки: вул. Л.Чайкіної, БК «Запоріжвогнетрив») –  вул. Демократична (зупинки: вул. Демократична, Магазин №34, вул. Футбольна) – Північне шосе (зупинки: Північне шосе, ДОК, Завод «Укрграфіт», вул. Макаренка, НДІОГАЗ) - пр. Металургів (зупинки: БК ЗАлК, пр. Металургів, вул. Б.Хмельницького) – вул. Перемоги (зупинки: вул. С.Тюленіна, ТБ «Хортиця», бул. Шевченка, вул. Нижньодніпровська, 6 міська лікарня, вул. Лермонтова, Козак-палац, Вознесенівський ринок, Магазин «Ластівка», Інститут, 5 міська лікарня) та в зворотному напрямку:  вул. Перемоги (зупинки: 5 міська лікарня, Інститут, Магазин «Ластівка», Вознесенівський ринок, Козак-палац, вул. Лермонтова, 6 міська лікарня, вул. Нижньодніпровська, бул. Шевченка, ТБ «Хортиця», вул. С.Тюленіна) – пр. Металургів (зупинки: пр. Металургів, БК ЗАлК) – Північне шосе (зупинки: НДІОГАЗ, вул. Макаренка, Завод «Укрграфіт», ДОК, Північне шосе) –  вул. Демократична (зупинки: вул. Футбольна, Магазин №34, вул. Демократична) – вул. Л.Чайкіної (зупинки: БК «Запоріжвогнетрив», вул. Л.Чайкіної) – вул. Історична (зупинки: На вимогу, На вимогу, На вимогу, На вимогу, вул. Історична). Розворот: вул. Історична (зупинка: вул. Історична) –                    вул. Оптимістична – вул. Павлокічкаська (місце відстою) – вул. Оптимістична - вул. Історична (зупинка: вул. Історична).

2. Внести зміни до Реєстру міських автобусних маршрутів загального користування, затвердженого п.2 рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.06.2016 №316 «Про внесення змін до Переліку зупинок громадського автотранспорту та затвердження реєстру міських автобусних маршрутів загального користування» згідно з пунктом 1 даного рішення.

3. Визначити місцями для розвороту та короткострокової стоянки автобусів:

3.1. Проїзджу частину по вул. Павлокічкаській (біля будинку 3 по вул. Фінальній).

3.2. Проїжджу частину біля будинку 121 по вул. Перемоги.

4. Доповнити Місця для розвороту та короткострокової стоянки автобусів Вознесенівського району, затверджені рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.06.2016 №317 «Про затвердження місць для розвороту та короткострокової стоянки автобусів, які працюють на маршрутах загального користування в місті Запоріжжі та дотримання належного санітарного стану на них» зі змінами, місцем для розвороту та короткострокової стоянки автобусів відповідно до п.3.2 даного рішення.

5. Доручити управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради згідно з п.1, 3 даного рішення, організувати внесення змін до паспорту автобусного маршруту загального користування №14, а також договору надання послуг з перевезення пасажирів на даному маршруті (шляхом укладання додаткової угоди).

6. Доручити підприємству-перевізнику, яке обслуговує автобусний маршрут загального користування №14, внести зміни до паспорту маршруту згідно з п.1, 3 даного рішення.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

 

Перший заступник міського голови з

питань діяльності виконавчих органів ради                                                            С.М.Мішок