Про підготовку та відзначення Дня міста - 2018 та Дня визволення м.Запоріжжя від нацистських загарбників

Розпорядження міського голови №333р від 10.10.2018. Дата оприлюднення 16.10.2018

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою своєчасної і якісної підготовки та належного відзначення Дня міста - 2018 та Дня визволення м.Запоріжжя від нацистських загарбників:

1. Департаменту культури і туризму Запорізької міської ради забезпечити організацію та проведення 14 жовтня 2018 року з 11:00 години до 12:00 години  мітингу на Алеї Бойової Слави, з 13:00 години до 22:00 години урочистостей та святкової концертної програми на каскаді фонтанів “Райдуга” та визнати їх масовими заходами міського значення.

2. Комунальному підприємству “Титан” забезпечити прибирання територій проведення загальноміських заходів до початку та після закінчення свят; подання необхідної потужності електроструму; доставку і встановлення наметів, лавок, контейнерів та огородження, а також встановлення біотуалетів для артистів і глядачів на території проведення заходів.

3. Комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло” забезпечити подання необхідної потужності електроструму та чергування електрика під час проведення репетицій та заходів.

4. Районній адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району забезпечити належний святковий санітарний стан тротуарів, майданчику та прилеглої території Алеї Бойової Слави.

5. Просити товариство з обмеженою відповідальністю “ВЕЛЬТУМ - Запоріжжя” забезпечити очищення контейнерів для сміття, встановлених на каскаді фонтанів “Райдуга”.

6. Просити Дніпровський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області забезпечити чергування працівників поліції під час проведення загальноміських заходів.

7. Просити управління Патрульної поліції Запорізької області забезпечити безпеку дорожнього руху та відповідні умови паркування автомобілів під час проведення зазначених загальноміських заходів.

8. Просити Головне управління ДСНС України в Запорізькій області забезпечити чергування пожежної машини 14.10.2018 з 12:00 години до 22:00 години на каскаді фонтанів “Райдуга”.

9. Просити Департамент охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації забезпечити чергування машин швидкої медичної допомоги під час проведення зазначених загальноміських заходів.

10. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради забезпечити широке анонсування підготовки та проведення загальноміських заходів.

11. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

 

Міський голова                                                            В.В. Буряк