Про внесення змін до розпорядження Запорізького міського голови від 13.11.2017 № 373р «Про організацію проведення загальноміського конкурсу на отримання грантів Запорізького міського голови у галузі дошкільної освіти «Хортицький небокрай» та затвердження Положення про загальноміський конкурс на отримання грантів Запорізького міського голови у галузі дошкільної освіти «Хортицький небокрай»

Розпорядження міського голови №341р від 24.10.2018. Дата оприлюднення 26.10.2018

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішення Запорізької міської ради від 30.11.2016 № 98 «Про Програму розвитку і функціонування української мови в м. Запоріжжя на 2016 -2020 роки», з метою стимулювання та заохочення суб'єктів освітньої діяльності до використання інноваційних підходів розвитку дошкільної освіти в
м. Запоріжжя, які спрямовані на відродження і популяризацію української мови та національної культури, впровадження якісного українського культурного продукту та прискорення процесів по створенню україномовного середовища в межах дитячих навчальних закладів:

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 13.11.2017 № 373р «Про організацію проведення загальноміського конкурсу на отримання грантів Запорізького міського голови у галузі дошкільної освіти «Хортицький небокрай» та затвердження Положення про загальноміський конкурс на отримання грантів Запорізького міського голови у галузі дошкільної освіти «Хортицький небокрай»», а саме склад конкурсної комісії з визначення переможців загальноміського конкурсу на отримання грантів Запорізького міського голови у галузі дошкільної освіти «Хортицький небокрай» викласти в новій редакції (додається).

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                   В.В. Буряк

Копії документа для завантаження