Про створення міського оперативного штабу для вжиття термінових заходів щодо захисту бездомних осіб та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, в осінньо-зимовий період 2018-2020 років та під час надзвичайних ситуацій

Розпорядження міського голови №343р від 01.11.2018. Дата оприлюднення 07.11.2018

З метою забезпечення своєчасного надання допомоги бездомним особам та особам, звільненим з місць позбавлення волі та узгодження дій виконавчих органів міської ради, установ, благодійних організацій у вирішенні питань соціально-правового захисту бездомних осіб та осіб, звільнених з місць позбавлення волі:

1. Створити та затвердити склад міського оперативного штабу для вжиття термінових заходів щодо захисту бездомних осіб та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, в осінньо-зимовий період 2018-2020 років та під час надзвичайних ситуацій  (додається).

2. Розпорядження міського голови від 18.02.2016 №81р «Про створення міського оперативного штабу для вжиття термінових заходів щодо захисту бездомних осіб та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, в осінньо-зимовий період 2016-2018 років та під час надзвичайних ситуацій» вважати таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

Міський голова                                       В.В.Буряк

Копії документа для завантаження