Про передачу витрат міського бюджету з розробки проектно-кошторисної документації по об’єкту «Нове будівництво дворового колектора фекально-побутової каналізації житлового будинку по вул. Добровольчих батальйонів (Союзна), 36А в м. Запоріжжя»

від 19.11.2018. Дата оприлюднення 19.11.2018

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення Запорізької міської ради від 25.12.2015 № 25 «Про затвердження програми розвитку та утримання житлового господарства  м. Запоріжжя на 2016-2018 роки», у зв’язку зі зміною замовника будівництва та з метою подальшого будівництва та врахуванню витрат міського бюджету в балансовій вартості будинку, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Управління капітального будівництва» та передати в оперативне управління департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради проектно-кошторисну документацію та витрати міського бюджету по об’єкту «Нове будівництво дворового колектора фекально-побутової каналізації житлового будинку по вул. Добровольчих батальйонів (Союзна), 36А в м. Запоріжжя» в сумі 75151,26 грн.

2. Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» передати в установленому порядку, а департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради прийняти витрати міського бюджету по об’єкту «Нове будівництво дворового колектора фекально-побутової каналізації житлового будинку по вул. Добровольчих батальйонів (Союзна), 36А в м. Запоріжжя».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Бородая О.М.

 

 

Міський голова                                                            В.В. Буряк

Копії документа для завантаження