Про організацію зупинки громадського автотранспорту по вул. Товариській

від 20.11.2018. Дата оприлюднення 20.11.2018

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» зі змінами і доповненнями, наказами Міністерства інфраструктури України від 15.07.2013 №480 «Про затвердження Порядку організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом» та Державного комітету України по житлово-комунальному господарству від 15.05.1995 №21 «Про затвердження Правил розміщення та обладнання зупинок міського електро- та автомобільного транспорту», враховуючи протокол виїзної наради по вул. Товариській від 19.10.2018, звернення Будняк Л.М., виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Організувати зупинку громадського автотранспорту загального користування «вул. Професора Толока» по вул. Товариській (на ділянці між перехрестям вул. Товариської з вул. Професора Толока та будинком 64 по вул. Товариській).

2. Районній адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району:

2.1. Організувати проведення заходів з улаштування та обладнання зупинки, визначеної п.1 даного рішення, у відповідності до діючого законодавства України та протоколу виїзної наради по вул. Товариській від 19.10.2018.

2.2. Повідомити управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради про завершення заходів з улаштування, обладнання та введення вищезазначених зупинок в експлуатацію, з наданням відповідних документів.

3. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради на підставі документів зазначених п.2.2 даного рішення, організувати заходи з внесення нової зупинки до Переліку зупинок громадського автотранспорту, затвердженого рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 19.12.2016 №787 «Про затвердження Переліку зупинок громадського автотранспорту» зі змінами.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М.

 

 

Міський голова                                                                В.В.Буряк