Про закупівлю енергосервісу та затвердження базового річного рівня споживання теплової енергії для КУ «Міська клінічна лікарня №2»

від 23.11.2018. Дата оприлюднення 23.11.2018

Керуючись законом України «Про місцеве самоврядування в України» (зі змінами), відповідно до Закону України «Про енергозбереження» (зі змінами) та Закону України «Про запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації» (зі змінами), з метою підвищення енергетичної ефективності об’єктів комунальної власності галузі охорони здоров’я міста, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати згоду комунальній установі «Міська клінічна лікарня №2» на закупівлю енергосервісу для будівлі лікарні за адресою: вул. Брюллова, 6.

2. Затвердити базовий річний рівень споживання теплової енергії комунальної установи «Міська клінічна лікарня №2», щодо якої буде проведена закупівля енергосервісу (додається).

3. Керівнику комунальної установи «Міська клінічна лікарня №2» Алімпієву О.О. забезпечити:

3.1 проведення закупівлі енергосервісу згідно діючого законодавства та визначити виконавця енергосервісу;

3.2 за результатами проведених торгів, та керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 №845 «Про затвердження Примірного енергосервісного договору» підготувати енергосервісний договір та винести на розгляд та затвердження міською радою істотних умов енергосервісного договору.

4. Департаменту охорони здоров’я міської ради забезпечити методично-консультативне супроводження по закупівлі енергосервісу.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

 

Міський голова                                                            В.В.Буряк

Копії документа для завантаження