Про організацію звіряння особових карток і військово-облікових документів військовозобов'язаних, працюючих в апараті Запорізької міської ради і виконавчого комітету Запорізької міської ради, з документами військових комісаріатів м. Запоріжжя

Розпорядження міського голови №9р від 14.01.2019. Дата оприлюднення 24.01.2019

Керуючись Законом України «Про військовий обов'язок і військову службу», на виконання вимог Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов'язаних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.12.2016 №921, листа Центрального об?єднаного районного військового комісаріату м. Запоріжжя від 20.12.2019 №4173/3:

1. Затвердити графік звіряння особових карток і військово-облікових документів військовозобов'язаних, працюючих в апараті Запорізької міської ради і виконавчого комітету Запорізької міської ради, з документами військових комісаріатів м. Запоріжжя на 2019 рік (додається).

2. Керуючому справами виконавчого комітету Запорізької міської ради ОМЕЛЬЯНОВИЧУ Р.А. забезпечити здійснення особою, відповідальною за військовий облік військовозобов'язаних і призовників і бронювання кадрів в апараті Запорізької міської ради та виконавчого комітету Запорізької міської ради, звіряння облікових даних особових карток військовозобов'язаних з їх військово-обліковими документами, прийнятими від військовозобов'язаних під розписку, у визначені графіком терміни.

3. Військовозобов'язаним, працюючим в апараті Запорізької міської ради і виконавчого комітету Запорізької міської ради (в т.ч. всім чоловікам-працівникам віком до 60 років):

3.1. На час проведення звіряння надати під розписку військово-облікові документи відповідальному за ведення військового обліку та бронювання військовозобов'язаних.

3.2. Невідкладно інформувати відділ організаційної та кадрової роботи виконавчого комітету Запорізької міської ради міської ради про зміни щодо освіти, сімейного стану, місця проживання.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради ОМЕЛЬЯНОВИЧА Р.А.

 

 

Міський голова                                                  В.В.Буряк

Копії документа для завантаження