Про внесення змін до автобусного маршруту загального користування №29

Розпорядження міського голови №77р від 12.03.2019. Дата оприлюднення 19.03.2019

З метою забезпечення безпеки руху на автобусному маршруті загального користування №29 «вул. Фінальна – 4-й Південний мкрн», на період проведення реконструкції проїзної частини з улаштуванням розворотного кола та інших об’єктів транспортної інфраструктури по вул. Павлокічкаській, вул. Оптимістичній, враховуючи протокол виїзної наради по вул. Павлокічкаській від 04.03.2019 №389:

1. Організувати з 15.03.2019, тимчасово, терміном до завершення робіт з реконструкції:

1.1. Внесення змін до автобусного маршруту №29 «вул. Фінальна – 4-й Південний мкрн», а саме: забезпечити його проходження в зворотному напрямку руху від зупинки «вул. Глазунова» по вул. Павлокічкаській через вул. Оптимістичну, вул. Перспективну, вул. Фінальну.

1.2. Вважати початковою зупинкою для посадки/висадки пасажирів на маршруті №29 «вул. Фінальна – 4-й Південний мкрн»  в прямому напрямку руху зупинку «вул. Історична», кінцевою зупинкою в зворотному напрямку руху – зупинку «вул. Глазунова».

1.3. Місце розвороту та короткострокової стоянки автобусів маршруту №29 «вул. Фінальна – 4-й Південний мкрн» біля будинку 10 по вул. Фінальній.

2. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради організувати, а Запорізькому комунальному підприємству міського  електротранспорту «Запоріжелектротранс» забезпечити внесення відповідних змін до паспорту автобусного маршруту загального користування №29 «вул. Фінальна – 4-й Південний мкрн».

3. Доручити управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради укласти з Запорізьким комунальним підприємством міського  електротранспорту «Запоріжелектротранс» додаткову угоду до договору надання послуг з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №29.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

Міський голова                                                                    В.В.Буряк