Про надання фінансової допомоги

Рішення виконавчого комітету №91 від 12.03.2019. Дата оприлюднення 19.03.2019

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з рішенням Запорізької міської ради від 30.03.2016 №27 «Про надання дозволу підприємствам, що належать до комунальної власності територіальної громади міста», відповідно до звернення Запорізького обласного благодійного Фонду підтримки правоохоронної діяльності, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Доручити комунальному підприємству «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» за рахунок прибутку, одержаного від фінансово-господарської діяльності підприємства, надати безповоротну фінансову допомогу у сумі 70000 (сімдесят тисяч) грн. щомісячно до кінця 2019 року Запорізькому обласному благодійному Фонду підтримки правоохоронної діяльності на виконання статутної діяльності.

2. Запорізькому обласному благодійному Фонду підтримки правоохоронної діяльності здійснити заходи, передбачені пунктом 1, та надати звіт щодо використання безповоротної фінансової допомоги управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради та постійній депутатській комісії з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

Міський голова                                                                    В.В.Буряк