Про результати державного фінансового аудиту діяльності комунального підприємства «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий гай»

Розпорядження міського голови №82р від 14.03.2019. Дата оприлюднення 22.03.2019

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши матеріали проведеного управлінням Східного офісу Держаудитслужби в Запорізькій області державного фінансового аудиту діяльності комунального підприємства «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий гай» за період з 01.01.2015 по 30.09.2018, з метою забезпечення впровадження комунальним підприємством «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий Гай» пропозицій та рекомендацій, викладених в Аудиторському звіті управління Східного офісу Держаудитслужби в Запорізькій області від 25.01.2019 № 08.04-31/1,

1. Доручити керівнику проекту реконструкції парку КП «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий Гай» Комаренку О.Г.:

1.1. Розглянути пропозиції та рекомендації, викладені в Аудиторському звіті управління Східного офісу Держаудитслужби в Запорізькій області від 25.01.2019 № 08.04-31/1, та вжити відповідні заходи.

1.2. Інформувати управління Східного офісу Держаудитслужби в Запорізькій області про стан та результати розгляду пропозицій та рекомендацій, заплановані та вжиті заходи, спосіб виконання зазначених у звіті пропозицій та рекомендацій і результати їх впровадження.

1.3. Після отримання кадастрового номеру на земельну ділянку, розташовану по вул. Глісерна, 1 у м. Запоріжжі, надану КП «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий гай» у постійне користування для функціонування парку, невідкладно повідомити управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради з наданням всіх необхідних документів.

2. Доручити управлінню з питань земельних відносин Запорізької міської ради після отримання КП «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий гай» кадастрового номеру на земельну ділянку, розташовану по вул. Глісерна, 1 у м. Запоріжжі, вирішити питання щодо належного оформлення власниками об’єктів нерухомості на території парку правовстановлюючих документів на земельні ділянки.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О.

 

Міський голова                                                                                 В.В.Буряк