Про надання фінансової допомоги

Рішення виконавчого комітету №182 від 24.04.2019. Дата оприлюднення 26.04.2019

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з рішеннями Запорізької міської ради від 22.11.2017 №28 «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2012 №79 «Про затвердження Положення про порядок плати за тимчасове користування місцем розміщення рекламних засобів, що перебуває в комунальній власності територіальної громади м.Запоріжжя», від 30.03.2016 №27 «Про надання дозволу підприємствам, що належать до комунальної власності територіальної громади міста», рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 11.08.2017 №425 «Про затвердження Порядку складання фінансового плану комунальним підприємством та контролю за його виконанням», відповідно до звернення Запорізької міської організації ветеранів України, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Доручити комунальному підприємству «Градпроект» в рамках фінансування та інвестування інших об’єктів та сфер діяльності, за рахунок прибутку, одержаного від фінансово-господарської діяльності підприємства, надати безповоротну фінансову допомогу на придбання продуктових наборів шляхом перерахування Запорізькій міській організації ветеранів України коштів у сумі 167200 (сто шістдесят сім тисяч двісті) грн. 00 коп.

2. Запорізькій міській організації ветеранів України здійснити заходи, передбачені пунктом 1, та надати звіт щодо використання безповоротної фінансової допомоги постійній комісії міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., керуючого справами виконавчого комітету міської ради Омельяновича Р.А.

 

Міський голова                                                                 В.В.Буряк