Про організацію та проведення міського заходу «Фестиваль сім’ї»

Розпорядження міського голови №150р від 22.05.2019. Дата оприлюднення 24.05.2019

Відповідно до Програми фінансування заходів з питань сім’ї та молоді на 2019 рік, затвердженої рішенням Запорізької міської ради від 19.12.2018 №50, з метою створення умов для всебічного розвитку дітей, популяризації інституту сім’ї, зміцнення сімейних цінностей та організації змістовного дозвілля мешканців міста:

1. Департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради забезпечити організацію та проведення 01 – 02 червня 2019 року з 09-00 до     19-00 години в ЦПКіВ «Дубовий гай» міського заходу «Фестиваль сім’ї».

2. Дозволити проведення святкової ходи 01.06.2019 з 10-00 до 10-45 години від майдану Волі, впродовж вулиці Дніпровської, на перетині Прибережної автомагістралі до входу в ЦПКіВ «Дубовий Гай» з обмеженням руху всіх транспортних засобів на момент проходження ходи.

3. Доручити комунальному підприємству «Запорізьке міське інвестиційне агентство» за рахунок прибутку, одержаного від фінансово-господарської діяльності підприємства, виготовити інформаційні матеріали з сюжетами соціальної спрямованості щодо проведення 01 – 02 червня 2019 року  загальноміського святкового заходу «Фестиваль сім’ї» у кількості 10 плакатів формату 3,0х6,0м та 10 плакатів формату 1,2х1,8м, та забезпечити їх розміщення на вільних від комерційної реклами рекламних площинах, які перебувають у комунальній власності.

4. Комунальному підприємству ЦПКіВ «Дубовий гай» забезпечити надання необхідної кількості столів та лавок, підключення звукової апаратури та обладнання, чергування електрика під час проведення заходу та дотримання належного санітарного стану місць проведення заходу.

5. Комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло» забезпечити подання необхідної потужності електроструму, підключення обладнання та чергування електрика під час проведення заходу.

6. Комунальному підприємству «Титан» забезпечити встановлення металевої огорожі довжиною 50 метрів в ЦПКіВ «Дубовий гай».

7. Просити Дніпровський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області забезпечити посилену охорону громадського порядку під час проведення заходу.

8. Просити управління патрульної поліції в Запорізькій області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України забезпечити безпечний рух колони під час ходи 01.06.2019 з 10-00 до 10-45 години від майдану Волі, впродовж вулиці Дніпровської, на перетині Прибережної автомагістралі до входу в ЦПКіВ «Дубовий Гай».

9. Просити Департамент охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації організувати чергування бригади швидкої медичної допомоги під час проведення зазначеного заходу.

10. Просити Головне управління ДСНС України в Запорізькій області забезпечити чергування пожежної машини під час проведення заходу.

11. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради забезпечити широке анонсування святкового заходу.

12. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

Міський голова                                                           В.В. Буряк