Про організацію та проведення міського заходу «Країна «Щасливе дитинство» з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей

Розпорядження міського голови №151р від 22.05.2019. Дата оприлюднення 24.05.2019

Відповідно до Програми «Діти Запоріжжя» на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням міської ради від 19.12.2018 №31 (зі змінами) з метою реалізації творчого потенціалу дітей м. Запоріжжі та організації змістовного дозвілля для мешканців міста:

1. Службі (управлінню) у справах дітей Запорізької міської ради забезпечити організацію та проведення 30.05.2019 з 15-00 до 18-00 години в центральному парку культури та відпочинку «Дубовий гай» міського заходу «Країна «Щасливе дитинство» з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей.

2. Комунальному підприємству «Титан» забезпечити встановлення 2 біотуалетів та 7 наметів на території центрального парку культури та відпочинку «Дубовий гай».

3. Просити Дніпровський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області забезпечити охорону громадського порядку  під час проведення зазначеного заходу.

4. Просити Департамент охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації організувати чергування бригади швидкої медичної допомоги   під час проведення зазначеного заходу.

5. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради забезпечити широке анонсування святкового заходу.

6. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

Міський голова                                                    В.В.Буряк