Про визначення відповідальної особи з поточного ремонту тротуарів у Вознесенівському районі м. Запоріжжя

Розпорядження міського голови №153р від 23.05.2019. Дата оприлюднення 29.05.2019

Керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи протокол оперативної наради міського голови з заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючим справами виконкому міської ради, керівниками виконавчих органів міської ради, керівниками комунальних підприємств від 20.05.2019:

1.Визначити заступника голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району Лисака Віталія Вікторовича відповідальною особою з питань проведення поточного ремонту тротуарів у Вознесенівському районі м. Запоріжжя та по бульвару Шевченка за якістю та своєчасним виконанням таких робіт.

2. Взяти до уваги інформацію, озвучену заступником голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району Лисаком Віталієм Вікторовичем на нараді міського голови з заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючим справами виконкому міської ради, керівниками виконавчих органів міської ради, керівниками комунальних підприємств від 20.05.2019, про термін остаточного та повного закінчення робіт з поточного ремонту тротуарів у Вознесенівському районі м. Запоріжжя, зокрема, по бул. Шевченка – 31.08.2019.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                           В.В. Буряк