Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя зовнішньої мережі водовідведення по вул.Цитрусовій,3 від ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ “Цитрусова 3”

від 06.06.2019. Дата оприлюднення 06.06.2019

Керуючись ст.ст.59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши звернення та документи, надані ОБ’ЄДНАННЯМ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАР-ТИРНОГО БУДИНКУ “Цитрусова 3”, враховуючи згоду департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та комунального підприємства “Водоканал”, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя від ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ “Цитрусова 3” зовнішню мережу водовідведення від житлового будинку №3 по вул.Цитрусовій загальною довжиною 96,0 п.м, ринковою вартістю 55 926,00 грн. (п’ятдесят п’ять тисяч дев’ятсот двадцять  шість грн. 00 коп.) без урахування ПДВ.

2. Закріпити на праві господарського відання за комунальним підприємством “Водоканал” майно, зазначене в п.1 цього рішення.

3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, комунальному підприємству “Водоканал” здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майна, зазначеного в п.1 даного рішення та закріплення його на праві господарського відання за останнім.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Бородая О.М.

 

Міський голова                                                                    В.В.Буряк