Про організацію руху транспорту загального користування по вул. Калібровій в м. Запоріжжі

Розпорядження міського голови №172р від 10.06.2019. Дата оприлюднення 11.06.2019

З метою забезпечення безпеки руху громадського транспорту на шляхопроводі №2 по вул. Калібровій в м. Запоріжжі та на підставі технічного звіту з обстеження мосту 1-18УДС-МО-Т3 щодо непрацездатності погонової будови мосту і обмеженістю руху великовагових транспортних засобів:

1. Запорізькому комунальному підприємству міського електричного транспорту «Запоріжелектротранс» заборонити рух трамвайного маршруту №12 «майдан Волі – Запоріжжя Ліве» та забезпечити роботу трамвайного маршруту сполученням «майдан Волі – Зелений Яр».

2. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради і Запорізькому комунальному підприємству міського електричного транспорту «Запоріжелектротранс» вжити заходи щодо організації перевезення пасажирів Шевченківського і Заводського районів в м. Запоріжжі.

3. Оприлюднити інформацію щодо змін в русі транспорту через засоби масової інформації.

4. Районним адміністраціям Запорізької міської ради по Заводському та Шевченківському районам вжити заходи по обмеженню руху вантажного і великовагового транспорту відповідно до вимог діючого законодавства.

5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. і управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради.

 

Міський голова                                                                              В.В.Буряк