Про впровадження навігаційної системи Waze в роботу виконавчих органів та комунальних підприємств Запорізької міської ради

Розпорядження міського голови №173р від 10.06.2019. Дата оприлюднення 11.06.2019

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою отримання і використання своєчасної інформації про дорожню ситуацію:

1. Впровадити навігаційну систему Waze та Google в роботу виконавчих органів та комунальних підприємств Запорізької міської ради.

2. Покласти персональну відповідальність за підготовку, актуальність, достовірність та своєчасність надання інформації про дорожню ситуацію у м. Запоріжжі на керівників виконавчих органів та керівників комунальних підприємств Запорізької міської ради.

3. Керівникам виконавчих органів та комунальних підприємств Запорізької міської ради визначити відповідальних осіб та надати інформацію із зазначенням посади, контактного номеру телефону та електронної адреси цих осіб до управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради.

4. Відповідальним особам (п.3 цього розпорядження) здійснювати адміністрування та контролювання наповнення актуальною інформацією про дорожню ситуацію в м. Запоріжжі навігаційної системи Waze та Google.

5. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради і КП «Запорізький центр диспетчеризації громадського транспорту»:

5.1. Організувати впровадження навігаційної системи Waze в роботу виконавчих органів та комунальних підприємств Запорізької міської ради.

5.2. Провести навчання відповідальних осіб виконавчих органів та комунальних підприємств Запорізької міської ради щодо принципів роботи навігаційної системи Waze та Google.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

Міський голова                                                                                           В.В. Буряк