Про безоплатне поховання

Розпорядження міського голови №181р від 19.06.2019. Дата оприлюднення 19.06.2019

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.14 Закону України «Про поховання та похоронну справу», постановою Кабінету Міністрів України від 28.10.2004 №1445 «Про затвердження Порядку проведення безоплатного поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій і осіб з інвалідністю внаслідок війни», розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 14.05.2019 №259 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на поховання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни», з метою організації безоплатного поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій і осіб з інвалідністю внаслідок війни:

1. Управлінням соціального захисту населення Запорізької міської ради по Дніпровському, Вознесенівському, Заводському, Комунарському, Олександрівському, Хортицькому, Шевченківському районах (далі - Управління) забезпечити використання коштів обласного бюджету на безоплатне  поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни відповідно до Порядку використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на поховання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни, затвердженого розпорядженням голови  Запорізької обласної державної адміністрації від 14.05.2019 №259.

2. Спеціалізованому комунальному підприємству «Запорізька ритуальна служба», з метою визначення середньої вартості витрат на поховання по м.Запоріжжя, надавати департаменту економічного розвитку Запорізької міської ради інформацію щодо вартості ритуальних послуг на проведення безоплатного поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни, в розрізі суб’єктів господарювання, з якими підприємство має договірні відносини на надання послуг.

3. Департаменту економічного розвитку Запорізької міської ради, надавати управлінню соціального захисту населення Запорізької міської ради інформацію про розмір середньої ціни на відповідні ритуальні послуги  щорічно  станом на 01 січня та  у разі  зміни тарифів.

4. Розпорядження міського голови від 14.12.2015 №416р «Про безоплатне поховання», вважати таким, що втратило чинність.

5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О.

 

Міський голова                                                 В.В.Буряк