Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя мережі зовнішнього освітлення по пр.Металургів, 8-А від ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “МЕГА ДЕВЕЛОПМЕНТ”

Рішення міської ради №45 від 26.06.2019. Дата оприлюднення 03.07.2019

            Керуючись ст.ст.59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши звернення та документи, надані ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “МЕГА ДЕВЕЛОПМЕНТ”, враховуючи згоду департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради та комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло”, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя від ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “МЕГА ДЕВЕЛОПМЕНТ” мережі зовнішнього освітлення по пр.Металургів,8-А, зазначені в додатку до рішення.

            2. Закріпити на праві господарського відання за комунальним підприємством електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло” майно, зазначене в п.1 цього рішення.

            3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради та комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло” здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя мережі зовнішнього освітлення, зазначеної в п.1 даного рішення та закріплення її на праві господарського відання за останнім.

            4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин  /Чумаченко І.М./.

 

 

Міський голова                                                                                         В.В.Буряк

Копії документа для завантаження